Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Aναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες αλλά και τον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό των επαγγελμάτων ομορφιάς,οδηγηθήκαμε αργά και σταθερά στην δημιουργία μίας Ακαδημίας, της “Crystal Beauty Studio & Studies”.
Συλλέγοντας χρόνο με το χρόνο τις εμπειρίες μας τόσο στο χώρο της παροχής υπηρεσιών, όσο και της εκπαίδευσης στους κλάδους της αισθητικής, του μακιγιάζ, των τεχνικών άκρων και των εναλλακτικών θεραπειών, γεννήθηκε η ανάγκη της μετάδοσης αυτών των εμπειριών και γνώσεων σε ανθρώπους που επιδιώκουν να βλέπουν τον κόσμο τους ομορφότεροκαι πιο υγιή!
Όσες γνώσεις όμως και αν διαθέτει ένας επαγγελματίας, είναι αδύνατο να τις εφαρμόσει χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Και φυσικά η “Crystal Beauty Studio & Studies”, δεν θα ήταν ικανοποιημένη αν διέθετε μόνο τη γνώση, αφήνοντας ανολοκλήρωτους επαγγελματίες.
Για τον λόγο αυτό, στο χώρο της Ακαδημίας, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται σε προνομιακές τιμές προϊόντα που αφορούν σε όλες τις ειδικότητες που διδάσκονται.
Προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες μιας υψηλά ποιοτικά παροχής! Πρωτεργάτης και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας, που αποδεικνύεται να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εκπαιδευόμενων και των επαγγελματιών είναι η κ. Ελένη Πατεστή.
Η πολύχρονη εκπαιδευτική της πορεία αλλά και η συνεχής δραστηριότητά της στο χώρο της αισθητικής και του μακιγιάζ αντικατοπτρίζονται τόσο στη διδασκαλία της, όσο και στην συμβουλευτική της ικανότητα, βοηθώντας τους νέους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν με θάρρος και πίστη στον εαυτό τους ένα χώρο, που πλέον δεν φαντάζει ανταγωνιστικός!
Επιλέγοντας με αυστηρά και απαιτητικά κριτήρια τους κατάλληλους συνεργάτες, καθηγητές και μη, επικεντρώνονται στη διαρκή επιμόρφωσή τους σε νέες τεχνικές και τάσεις, παρακολουθώντας σεμινάρια εγχώρια αλλά και του εξωτερικού και συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις ομορφιάς.
Πρωταρχικός στόχος παραμένει η διεύρυνση του πνεύματος αλλά και της τεχνικής των σπουδαστών προκειμένου να ξεχωρίσουν!!!