Εφαρμογές τεχνητών βλεφαρίδων

ΠΑΡΟΥΣIΑΣΗ ΠΡΟΓΡAΜΜΑΤΟΣ

Παρουσίαση του προγράμματος
Το προτεινόμενο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, περιλαμβάνει δε τεχνικούς νυχιών, κομμωτές, αισθητικούς και ευρύτερο κοινό. Δίνει την δυνατότητα οι συμμετάσχοντες να λειτουργήσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή να συνεργαστούν με χώρους όπως ινστιτούτα αισθητικής, κομμωτήρια, τα διαιτολογίκα κέντρα, τα γυμναστήρια και τα studio νυχιών

Σκοπός του προγράμματος
βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των ατόμων που περιποιούνται τα άκρα, όπως των μακιγιέρ και των make-up artist,που θέλουν επιπλέον εξειδίκευση στις διάφορες μεθόδους και εφαρμογές στις βλεφαρίδες. Έχει σκοπό την εκμάθηση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση και αφαίρεση των βλεφαρίδων με τη χρήση διάφορων μέσων και σκευασμάτων δίνοντας περισσότερη εξειδίκευση για καλύτερη τεχνική Και πρακτική κάλυψη.

Μεθοδολογία κατάρτισης
το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο ενέργειες κατάρτισης:
την θεωρία: 3 ωρών,
την πρακτική: 17 ωρών.

Η θεωρία και η πρακτική άσκηση θα υλοποιηθούν στις ειδικά για το πρόγραμμα, άρτια εξοπλισμένες και διαμορφωμένες αίθουσες της << crystal beauty academy>> από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό.

Συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος
Περιληπτικά οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν είναι: προσωπολογία, φυσιολογία και ιδιότητες τρίχας, δομή του ματιού-βλεφάρου-βλεφαρίδων, κύκλος ζωής βλεφαρίδας, ενδείξεις-αντενδείξεις, υγιεινή-απολύμανση, τοποθέτηση extensions, συντήρηση extensions, περμανάντ βλεφαρίδων, μέθοδοι βαφής βλεφαρίδων, εφαρμογή τεχνικών φυτευτών βλεφαρίδων, συμβουλές περιποίησης για μετά την εφαρμογή, πρακτικές εφαρμογές.

Στοιχεία του προγράμματος
διάρκεια:20 ωρών
δικαίωμα συμμετοχής από 400€ τώρα 250€