Λεύκανση

Στόχος των θεραπειών λεύκανσης είναι η διείσδυση ενεργών βιταμινών μέσα στο δέρμα και κυρίως βιταμίνης C, που είναι απαραίτητη για το σχηματισμό υγιούς κολλαγόνου και για την ομαλοποίηση των μελανοκυττάρων, τα οποία ευθύνονται για τον χρωματισμό της επιδερμίδας. Μια ενισχυμένη θεραπεία με αντιοξειδωτικά προϊόντα, συμβάλλει στην αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος, ενώ συμβάλλει και στον αποχρωματισμό των πανάδων. Ταυτόχρονα, επαναφέρει την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.


Η όψη των υπερμελαγχρώσεων μπορεί να βελτιωθεί από την αισθητικό με την βοήθεια της θεραπείας με βιταμίνη C. Στη θεραπεία αυτή παρέχεται στο δέρμα το μέγιστο ποσοστό βιταμίνης C με αποτέλεσμα την αποκατάσταση καθώς και την πρόληψη της βλαπτικής επίδρασης των ελευθέρων ριζών. Επιτυγχάνεται σημαντική μείωση των υπερμελαγχρώσεων καθώς και ενυδάτωση του δέρματος αλλά και βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του. Κατά συνέπεια, το δέρμα αποκτά μια πιο φωτεινή και νεανική λάμψη. Απευθύνεται σε δέρματα με πανάδες και μελαγχρώσεις και σε δέρματα με σημάδια γήρανσης που οφείλονται στην επίδραση περιβαλλοντικών παραγόντων. Με τη θεραπείας με βιταμίνη C μπορούμε να επιτύχουμε:

Αποχρωματισμός μελαγχρώσεων και πανάδων
Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και πρόληψη της καταστροφής νέων
Αντιοξειδωτική προστασία
Ενυδάτωση κι επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος
Λείανση των λεπτών ρυτίδων
Μετά τη θεραπεία λεύκανσης: Μετά το πέρας της θεραπείας παρέχεται ειδικό προϊόν για συνέχιση της θεραπείας στο σπίτι. Μεγάλη σημασία βέβαια έχει και η χρήση του αντηλιακού. Το αποτέλεσμα της θεραπείας αποχρωματισμού του μελάσματος ενισχύεται από την συστηματική χρήση αντηλιακού προϊόντος με μεγάλο δείκτη προστασίας, τουλάχιστον 30 SPF