Μεσοθεραπεία

Tο Dermapen είναι μια μορφή ανώδυνης και αναίμακτης μεσοθεραπείας με ένα καινοτόμο σύστημα micro pen needling, η οποία ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Στόχος της μεσοθεραπείας με το dermapen είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Οι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωσή του με το σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, λαμπερό και σφριγηλό, απαλλαγμένο από επιδερμική χαλάρωση ρυτίδες και ραγάδες ενώ τα σημάδια του χρόνου εξομαλύνονται και έχετε μια ξεκούραστη όψη.

Πλεονεκτήματα
Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες. Η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι ανώδυνη, ενώ πλεονεκτεί στη διαδικασία έναντι της απλής μεσοθεραπείας καθώς μπορεί να διαπεράσει την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. Επίσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Πρωτόκολλο Εφαρμογών
Η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε δέκα ημέρες σε πρωτόκολλο 6 εφαρμογών. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε για τις επόμενες μέρες είναι η συχνή εφαρμογή αντιηλιακού.