Προσφορές Παροχής

Μανικιούρ – Πεντικιούρ Ημιμόνιμο 30,00€

Η ημιμόνιμη βαφή αποτελεί τη νέα τάση της μόδας στα νύχια τα τελευταία χρόνια. διαρκεί περισσότερο από ένα απλό βερνίκι.
Τα περιποιημένα χέρια, και άρα τα περιποιημένα νύχια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης και της αυτοπεποίθησής μα καθώς βέβαια και της υγιεινής μας.
Ένα μανικιούρ -πεντικιούρ, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, καθώς πραγματοποιείται καθαρισμός των νυχιών.
Το πεντικιούρ ως υπηρεσία , αναφέρεται στην επιφανειακή περιποίηση των ποδιών και των νυχιών στα πόδια. Έχει γίνει αποδεκτό  ότι το πεντικιούρ αποτελεί μια καλοκαιρινή συνήθεια παρόλα αυτά  το χειμώνα τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερη περιποίηση, λόγω των κλειστών παπουτσιών. Το πεντικιούρ, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα νύχια, καθώς εφαρμόζουμε εμβάπτιση των ποδιών σε νερό με άλατα για την ανακούφιση και την πρόληψη των οιδημάτων των ποδιών, παρέχουμε φροντίδα για τους κάλους και αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα από τις πτέρνες. Επιπλέον, γίνετε μασάζ για τόνωση της κυκλοφορίας και τοποθέτηση ενυδατικής μάσκας.
Είναι σημαντικό για γυναίκες και άνδρες να έχουν όμορφα και περιποιημένα άκρα. Χέρια και πόδια αναζωογονούνται ενώ και η οπτική αισθητική τους βελτιώνεται αισθητά.

Κρυολιπόλυση +2 RF ΔΩΡΟ 50,00€

H κρυολιπόλυση αποτελεί θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού λίπους.
Είναι μία μη χειρουργική μέθοδος απώλειας του τοπικού λίπους με τη χρήση ενός εξειδικευμένου μηχανήματος. Η κεφαλή του μηχανήματος τοποθετείται στην περιοχή με το τοπικό λίπος, και δημιουργεί σταδιακή ψύξη της περιοχής.
Κατά την εφαρμογή της παρατεταμένης ελεγχόμενης αυτής ψύξης, ο λιπώδης ιστός επηρεάζεται και οδηγείται σε μία διαδικασία απόπτωσης και εν συνεχεία διάσπασης μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας του ανοσοποιητικού μας συστήματος (της ούρησης). Η διαδικασία αυτή δρα επιλεκτικά στα λιποκύτταρα, ενώ οι παρακείμενοι ιστοί μένουν ανεπηρέαστοι. Τις επόμενες εβδομάδες γίνεται η αποβολή του λίπους από τον οργανισμό, οπότε και μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων τοπικά με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της περιοχής του σώματος.
Σε συνδιασμό με τα 2 RF βοηθάμε την σύσφιξη της επιδερμίδας.
H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Με την πρωτοποτιακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος και προσώπου.

Τεχνητά νύχια 35,00€

Όταν κοιτάζεις τα νύχια σου σκέφτεσαι τι καλά που θα ήταν να μπορούσες να έχεις τέλεια περιποιημένα νύχια χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις κάθε τρείς και λίγο για μανικιούρ;
Μην ανησυχείς, υπάρχει λύση!
Τεχνητά νύχια τώρα με 35,00€
Τι επιλογές έχω; Το ακρυλικό και το τζελ σε καλούν να διαλέξεις!

Ανόρθωση –σχήμα – γέμισμα φρυδιών 80,00€

Με την μέθοδο Microblading. κατάλληλη επιλογή για όσους έχουν κάποιες ανομοιομορφίες άτονα χαρακτηριστικά και θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο στο καθημερινό μακιγιάζ τους. Πλεονέκτημα της μεθόδου είναι πως δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα..

Τοποθέτηση exte 3D βλεφαρίδες 35,00€

Αποκτήστε τις βλεφαρίδες των σταρ μάκρος πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα . Πυκνές πλούσιες γυριστές βλεφαρίδες κάθε μέρα.

Φωτοαποτρίχωση 8 συνεδρίες μασχάλες-μπικίνι 130€ και φωτοαποτρίχωση 8 συνεδρίες πόδια 450€

 

Φωτοανάπλαση 6 επισκέψεις 120,00€

Με την βοήθεια του IPL απαλλαγείτε από πανάδες, ευρυαγγείες και δυσχρωμίες της επιδερμίδας.
Τονώστε και δώστε ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα σας.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και δώστε στο πρόσωπό σας αυτό που του αξίζει.

Φωτοαποτρίχωση 6 επισκέψεις πρόσωπο- μπικίνι-μασχάλες 69,00€

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου ή των μασχαλών ή του μπικίνι. Ανώδυνα χωρίς πόνο και με σίγουρα αποτελέσματα.